Over ons.

Ons verhaal.
Soms komen er mensen op je pad waarvan je het gevoel hebt dat het geen toeval kan zijn.

De ontmoeting tussen ons als senior professionals, was er zo eentje. Al heel snel bleek dat wij een diepe verbinding hadden op het niveau van onze persoonlijke ‘why’ en de manier waarop wij naar de wereld, mensen en organisaties kijken. Wij zien een veranderende wereld, een wereld waarin de dynamiek en de onrust steeds meer toeneemt, maar tegelijkertijd ook kansen biedt. Kansen biedt juist voor die mensen en organisaties die bereid zijn te vernieuwen, vanuit hun hart en kracht gaan leven en werken.

Ook bleek al snel dat wij alle drie heel concreet en resultaat gedreven zijn. Doen waar je voor staat, doen wat je belooft en concrete waarde toevoegen voor mensen en organisaties. Wij besloten met onze ervaring en achtergrond in (change-)management, consultancy en ervaring in lean, agile en ‘continue verbeteren’ onze passie en hart te volgen. Mensen en organisaties helpen om de bezieling terug te vinden, wendbaarder te worden en met plezier en geluk te kunnen werken. We sloegen de handen ineen en bundelden onze kracht in een nieuwe onderneming.

Mark van Enckevort

Als afgestudeerd Fiscaal Econoom begon ik ruim 25 jaar geleden in de functie van inspecteur bij de Belastingdienst. Mijn interesse ging echter meer uit naar de mensen, naar hoe ze samenwerken en hoe ze reageren op veranderingen. Daarom heb ik me in diverse functies ontwikkeld tot veranderkundig strategisch adviseur bij deze werkgever. Mijn opleiding tot ‘Master of Change and Implementation’ bij Thijs Homan was hiervoor een belangrijk onderdeel. Als Lumina Spark practitioner (www.luminalearning.com) weet ik elk team in beweging te krijgen. Het is mooi om te zien hoe dit instrumentarium niet alleen leidt tot persoonlijke groei van mensen, maar ook teams helpt om beter samen te werken en te presteren.

Ik ben er altijd op gericht een omgeving te creëren waarin mensen het beste in elkaar naar boven halen. Een gezonde vertrouwensbasis is daarbij van essentieel belang. In zo’n omgeving is ook plaats voor radicale denkers zoals ik, mensen die veranderingen initiëren. Het frustreert me als mensen niet bereid zijn om kritisch te kijken naar de status quo. Verandering is altijd mogelijk. Een organisatie kan m.i. alleen maar groeien en leren als ook de meest fundamentele ideeën en doelen ter discussie mogen worden gesteld.

Gerrit-Jan Hamer

De ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn loopbaan in de financiële wereld komt goed van pas bij mijn werk als ScrumMaster. Het mooiste dat je in een team tot stand kunt brengen is een positieve synergie en dynamiek. Mensen die elkaar leren kennen, op elkaar gaan vertrouwen en echt met elkaar in verbinding komen. Zo’n team komt tot het beste resultaat. Ik creëer graag een omgeving waarin mogelijkheden ontstaan, waar mensen energie krijgen en waarin ruimte is voor persoonlijke groei. Dit houdt nooit op..

Elkaar aanspreken op je verantwoordelijkheden en het resultaat is voor mij vanzelfsprekend. Als ScrumMaster zorg ik er voor dat iedereen weet wat zijn of haar rol is en welke bijdrage er van een ieder gevraagd wordt. Hiermee bereikt het team het gewenste resultaat. Ik zie graag dat mensen en organisaties op deze manier kunnen groeien.

"Take it to the team, they always have the solution."

– nextYellow

.

Bezoek ons

Jan Heinsstraat 14-G

5211TD Den Bosch

Onze werktijden

8.00-18.00 Ma-Vr

8.00-12.00 Za

Copyright nextYellow 2018  |  Home  |  Over Ons  |  Persoonlijke Coaching |  Teamcoaching  |  Ondernemerschap |  Contact